Valokuvia ja animaatioita

Näiden kuvien teemana on  varmuus. Joidenkin animaatioiden ja kuvien  elementit ovat eri lähteistä otettuja tai lainattuja. Yhdistelmän idea on  kuitenkin minun.

Varmojen sosiaalisten tosiasioiden selventäjiä ei onneksi enää nosteta lyhtypylväisiin kansaa valaisemaan, kuten joskus ennen. Varmaa on kuitenkin, että varmojen sosiaalisten tosiseikkojen selventäjä kohtaa monenlaisia kognitiivisia  ja muita vaikeuksia. 

varmoja-tosiasioita.gif

Elämme tehokasta aikaa. Rauhallinen kävelyvauhti  ei enää riitä. Ihmisten on liikuttava aina vain ripeämmin, jotta maa  ja bisnekset pyörisivät, ja ihmiset työllistyisivät sankoin joukoin.    

globaali_tehokavelija.gif

Ristiriidat ja vastakohtaisuudet kasvavat, kun eriväriset tähdet ottavat  mittaa toisistaan  talouden ja politiikan kentällä. Kaikki haluavat tietenkin olla vihreällä kestävän kehityksen asialla.  

ikiliikkuja5.gif

Hyvinvoinnistaan humaltuneet ihmiset ovat kuin monistuvia luurankoja.

humalainen.gif

Muutoksiin "hyvin" sopeutuneen kalalokin pesintäkin taisi epäonnistua. Rohkea kalalokki pesi Malmin keskustaan Vilppulantien ja Latokartanontien risteykseen. Valokuvat 5.6.2013, jolloin pesässä oli vielä yksi muna.

Kuva1,  kuva2, kuva3, kuva4.